KAYSERİ / MELİKGAZİ - Mustafa Özdal İlkokulu

CODE YOUR FUTURE PROJESİ KAPSAMINDA İSPANYA KISA DÖNEM PERSONEL HAREKETLİLİĞİ

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen ve Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen, okulumuzun da ortağı olduğu Erasmus+ 2018-1-TR01-KA201-059502 referans numaralı CODE YOUR FUTURE (Geleceğini Kodla) Projesi kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan  C3 Kısa Dönem Personel Hareketliliği 12 - 18 Eylül 2021 tarihleri arasında okulumuz öğretmenleri Gülayşe YAVUZ, Hacer DÜNDAR, Faruk MUTLU ve Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü proje yürütücü yetkilisiyle birlikte Kodlama ve Ardiuno becerilerini geliştirme ve okullarında uygulayarak okulöncesi ve ilkokul öğrencilerinin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla  İspanya- Huelva şehrine giderek eğitimlerini tamamlamışlardır.

Yayın: 08.10.2021 - Güncelleme: 13.01.2023 12:24 - Görüntülenme: 625