KAYSERİ / MELİKGAZİ - Mustafa Özdal İlkokulu

CODE YOUR FUTURE PROJESİ KAPSAMINDA İTALYA KISA DÖNEM PERSONEL HAREKETLİLİĞİ

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen ve Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen, okulumuzun da ortağı olduğu Erasmus+ 2018-1-TR01-KA201-059502 referans numaralı CODE YOUR FUTURE (Geleceğini Kodla) Projesi kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan  C4 Kısa Dönem Personel Hareketliliği 23 - 28 Eylül tarihleri arasında okulumuz öğretmenleri Yalçın ÖÇALAN liderliğinde Mevlüt ÇALIŞ, Murat ILIĞ, Şemsinur Ufuk DURSUN, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü proje yürütücüsü yetkilisiyle birlikte Kodlama ve Ardiuno becerilerini geliştirme ve okullarında uygulayarak okulöncesi ve ilkokul öğrencilerinin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla  İtalya-Vasto  şehrine giderek eğitimlerini tamamlamışlardır.

Yayın: 08.10.2021 - Güncelleme: 10.01.2023 09:34 - Görüntülenme: 644