KAYSERİ / MELİKGAZİ - Mustafa Özdal İlkokulu

CODE YOUR FUTURE PROJESİ KAPSAMINDA LİTVANYA VE ROMANYA İLE SANAL EĞİTİM

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen ve Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen ve okulumuzun da ortağı olduğu Erasmus+  2018-1-TR01-KA201-059502 referans numaralı Geleceğini Kodla Projesi kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan eğitimler COVID-19 Salgını nedeniyle Avrupa'daki ortaklarımızdan olan  Litvanya ve Romanya ile uzaktan öğrenme faaliyeti şeklinde sanal olarak gerçekleştirilmiştir.

Bunun yanında İspanya ve İtalya'daki ortaklarımız ile eğitim faaliyetlerimiz Kısa Dönem Personel Hareketliliği şeklinde gerçekleştirilmiştir.

proje adı ve logosuproje adı ve logosuproje adı ve logosuproje adı ve logosuproje adı ve logosuproje adı ve logosuproje adı ve logosuproje adı ve logosuproje adı ve logosuproje adı ve logosu

Yayın: 07.10.2021 - Güncelleme: 13.01.2023 12:25 - Görüntülenme: 360