T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAYSERİ / MELİKGAZİ - Mustafa Özdal İlkokulu

eTwinning projeleri kapsamında

     Okulumuz 2-C sınıf öğretmeni Gülayşe YAVUZ eTwinning projeleri kapsamında "bilgi deSTEM" isimli projede öğrencileriyle birlikte çalışmaya başlamıştır.

 

Okulumuz 2-C sınıf öğretmeni Gülayşe YAVUZ eTwinning projeleri kapsamında "bilgi deSTEM" isimli projede öğrencileriyle birlikte çalışmaya başlamıştır.

 

   Bilim ve teknolojideki yenilik ve gelişmeler hayatın her alanında olduğu gibi eğitim alanını da etkilemiştir. Öğretim yöntem ve tekniklerinin de değiştiği ya da geliştiği bu dönemde Stem yaklaşımı büyük önem taşımaktadır. Öğrencilerden günlük hayattaki problemleri çözebilmek için bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik alanında ön bilgilerini kullanarak çözümler üretmeleri, tasarlamaları, denemeleri ve ürün ortaya koymaları beklenmektedir. Yeni nesil eğitim yöntemini kullanmayan ve teknolojide gelişip üretemeyen toplumlar geri kalmaktadır. Biz de gelişmek için teknolojiyi etkin ve verimli kullanabilen, teknolojinin yönlendirdiği değil, yönlendiren toplumlar arasında olmak için bu projede bir araya geliyoruz. Öğrencilerimize bilgiyi üretme, bilgiye yön verme ve paylaşma becerileri kazandırmak için STEM eğitim yöntemiyle etkinlikler yapacağız. Problem çözebilen ve proje yöntemini öğrenen bireyleri destekleyeceğiz ve bu çalışmaları yaygınlaştırarak toplumların gelişimini sağlayacağız.

 

https://youtu.be/oRxTLcYlErE

 

https://youtu.be/lEbl9zE7Gwg

 

https://youtu.be/9ijBUV51Fbk

 

 

23-03-202123-03-2021

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.03.2021 - Güncelleme: 10.01.2023 09:39 - Görüntülenme: 958
  Beğen | 10  kişi beğendi