KAYSERİ / MELİKGAZİ - Mustafa Özdal İlkokulu

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Mayıs Ayı Etkinlikleri Türkü Ezberleme Çalışmaları.

#birlikteokuyoruz

Nis

Millî değerlerimizin mirasçısı ve geleceğimizin teminatı bütün çocuklarımızın “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kutlu olsun.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Nisan Ayı Etkinlik Planlarımız.

Mrt

Orman Haftası Ülkemizde 21 - 26 Mart tarihleri arasında kutlanan bir haftadır.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

Mrt

Mehmet Akif Ersoy, 1873 yılının Aralık ayında, İstanbul'un Fatih ilçesinin Sarıgüzel semtinde doğmuş ve 27 Aralık 1936 Pazar günü, saat 19.45'te Beyoğlu'ndaki Mısır Apartmanı'nda vefat etmiştir. Mehmet Akif'in babası Mehmet Tahir Efendi (1826-1888) ve annesi Emine Şerife Hanım'dır (1836-1926). Mehmet Tahir Efendi çocuk yaşta Arnavutluk'tan İstanbul'a gelerek tahsil etmiş ve Fatih Medresesi müderrisliğine kadar yükselmiş âlim ve arif bir zattır. Annesi ise aslen Buharlı olan Tokatlı bir aileye mensuptur. Ailenin Akif'ten sonra Nuriye adında bir de kızları olmuştur.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Mart Ayında Yapacağımız Masal Okumaları Etkinliklerine Ait Hazırlığımızı Planlayarak Uygulamaya Başladık.

Mrt

1-7 Mart Tarihleri arası Ülkemizde Yeşilay Haftası  çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında deyim ve atasözlerimiz ile ilgili okul sergimizin açılışını gerçekleştirdik.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okul öncesi öğretmenlerimiz ile öğrencilerimizin Barış MANÇO "Adam Olacak Çocuk" etkinliğini gerçekleştirdiler.

Ock

Anlat Bakalım Etkinliği,Drama İle Atasözü Deyim Anlatma Etkinliği,Atasözü Deyim Resimleme Etkinliği ve Ortaya Çıkan Eserlerle Resim Sergisi.

Ock

Dede Korkut Hikayelerinden hareketle hikaye yazma yarışması ödül törenimiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Hikaye Anlatma Yarışması Okul Afişimiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Çocuk Şiirleri Anahtar Kelimelerle Afiş Hazırlama Yarışması Birincisi olan ve Hikaye Yazma Anlatma Yarışması Birincisi Olan Öğrencilerimize Ödülleri Verildi.